mandag, januar 12, 2009

To nye "Happy Cats"

I dag ble Merlin og Don Quijote kastrert, så nå slipper jeg å være redd for at de skal klare å tjuvparre damene mine! Don Quijote har begynt å spraye mens Merlin stresser veldig og om nettene holder han nattlige operakonserter. I forrige uke hadde ei av damene mine løpetid, og han ble ekstra fortvila over at han ikke fikk besøke henne. Skal man ha hannkatter i huset, kan det være en fordel med øreklokker...

Planlegger å ta med Merlin på et par utstillinger, mens Don Quijote blir muligens solgt.

Merlin ble 1 år i helga, mens Don Quijote er 9 mnd.

2 kommentarer:

  1. Hei. Fin blogg du har og kattene er skjønne. Åååh så deilig det må vere og få kastrert hann pusane.. Vi har en nybakt pappa her nå, som er temmelig frustrert,og roper og hyler dagen lang.. puuuh. masse jobb og passe på at han ikke sprayer, håper og klare og holde han til 1 kull til før han kastreres. Ha en flott dag videre.

    SvarSlett
  2. Allis: Ja, du har nok litt å passe på nå fremover ja. Får håpe du får det andre kullet med han sånn at du kan sterilisere han. Kan være temmelig slitsomt med fertile hannkatter som både holder nattlige konserter og sprayer. Merlin holdt bare konserter han - heldigvis, men hadde begynt å stresse, så det var ikke noe å vente med - særlig ikke med tanke på at jeg får de kullene jeg vil etter han.

    SvarSlett