fredag, januar 16, 2009

Margarethas vårkatalog

Nå har jeg endelig fått tid til å bla gjennom vår-katalogen til Ateljé Margaretha, selv om jeg ikke skal ha noe...

Og jo da, fant mye fint denne gangen også:


Disse bokmerkene var jo bare råsøte da... Og jeg som er svak for grønnøyde katter...


Og denne puta har jeg sikla lenge på… Har lyst på, har lyst på, har lyst på, men den ser litt kjedelig ut å brodere…

Disse kortene kunne jeg godt tenkt meg å brodert. Flotte enkle motiv, men spørsmålet er jo om jeg bør bestille eller la vær… Har jo så mange flotte broderimønster som kan bli til kort, og jeg har både stoff og garn liggende, så det er jo bare latskap å bestille slike pakker, eller?


Disse forklærne er jo søte da! Og mønstrene kan brukes til kort også.Vakre stemningsbilder:
Og ”George & the Dragon” – sikle, sikle…


Jeg har egentlig ikke plass til flere broderipakker, så jeg burde latt vær å i det hele tatt bladd i denne katalogen. Men det er jo spennende å se hva som finnes på markedet...
Får tenke hardt, og det er en stor seier hvis jeg klarer å ikke sende inn en bestilling. Men jeg skulle hatt en ny saks... ;-)

(Beklager all lufta mellom bilder og tekst, men bildene er tatt rett fra nettsida til Ateljé Margaretha.)

3 kommentarer:

  1. Enn å kunne være så kreativ da!:) Da kunne man laget utrolig masse fint!:) Min mormor var kjempeflink til å brodere!:) Har et par broderier som hun borderte mens hun levde! Det er det jammen minner i!:)

    SvarSlett
  2. Det er flere som har sittet og bladd i den katalogen og drømt seg bort. Noen av de favorittene dine hadde jeg også merka meg ved. Veldig søte bokmerker.

    SvarSlett
  3. Jeg er i full gang med å forkorte ønskelista mi. Målet er 0, men så langt har jeg ikke kommet enda. Ja, Mandy, de bokmerkene, de bokmerkene... Men de ekspederer ikke ordrer under 200,- så skal jeg ha dem, må jeg bestille litt mer...

    SvarSlett