lørdag, januar 10, 2009

På tide med forandring?

Vurderer sterkt å gå over til å skrive kattebloggen min på engelsk. Nå er jeg ingen racer på engelsk grammatikk, og jeg vet også at jeg er flink til å sette ordene i feil rekkefølge eller bruke feil begrep, men vil tro at de aller fleste vil forstå hva jeg prøver å knote ned likevel.

Webhotellet hvor jeg har hjemmesida mi tilbyr meg å bruke deres blog-verktøy, og jeg har allerede begynt å sette opp en blogg der. Det vil jo bety at kattebloggen kommer til å få en ny adresse - hvis det blir noe av den ideen da.

Nei, jeg har ingen planer om å legge ned denne bloggen, men er i tankeboksen omkring hva jeg skal gjøre med den. En av ideene går ut på å gjøre den litt mer generell, for det vil jo åpne for at jeg kan blogge om litt andre ting enn katter også, og kanskje samle håndarbeidstingene mine inn hit, og så slette håndarbeidsbloggen... Jeg har jo egen hjemmeside for broderiene mine, så historikken skal jeg alltids få tatt vare på.

Noen synspunkter? Ideer? Forslag?

5 kommentarer:

 1. Det er det som er så vanskelig. Jeg ønsket en alt mulig blogg i tillegg til kattene, men oppdaget at på blogspot.com var det så masse flotte hobbyblogger og andre blogger. Dermed åpnet jeg blogg.no for alt mulig blogg. Selve verktøyet er det samme, men man har flere muligheter for å laste ned videoer på blogg.no. Det må være i 3GP-format eller avi. Bilder går det raskt med også. Moro med litt forskjellig blogg, for i perioder er det ikke mye som skjer med kattene. Så er det plutselig en periode en har masse å blogge om når det gjelder våre små kjære pelskledde. Dermed var saken enkel!:)

  SvarSlett
 2. Ja, men jeg vet ikke om jeg gidder å ha så mange blogger... Mer enn nok med to syns jeg, og jeg har fått en del utenlandske besøkende på hjemmesida mi, så jeg tenkte det kunne være mer interessant for dem å få se en engelsk blogg. Men å føre både en norsk og en engelsk katteblogg... Det vil jo fortsatt bli litt kattestoff i denne bloggen også, hvis det blir slik jeg har tenkt nå, men det vil komme andre ting også.

  SvarSlett
 3. Hei.
  1) du behersker det engelske språk utmerket, så der har du ingen ting å frykte. Det kan ha mange fordeler med engelsk. Det viktigste er at du når et mye større publikum. Ringer. Anne Berit

  SvarSlett
 4. Jeg synes du skriver greitt og flytende på engelsk. Og lett å lese. Hilsen Anny

  SvarSlett
 5. Takk for det Anny og Anne Berit :-) Nå vet jeg jo ikke om dere kun har vært inne på hjemmesida mi eller om dere har vært en tur innom den engelske bloggen jeg har satt opp, og som det nå finnes en kobling til fra hjemmesida mi... Når det gjelder hjemmesida mi så har jeg fått noen til å lese korrektur ;-) Når det gjelder blogger, så tror jeg ikke det er så farlig om det er noen språkfeil der. Jeg har tidligere trygla om en objektiv vurdering av engelsken min til folk som har engelsk som morsmål, og det er de som har sagt at jeg noen ganger bruker feil begrep og at grammatikken kunne vært bedre, men at det har sin sjarm. Haha.

  SvarSlett